Vyvíječe páry pro minipivovary

20.03.2014 08:04

Naše vyvíječe páry od f. NEKL s.r.o. umožňují výrobu českého piva ve světě

 

Našimi vyvíječi páry jsou vybavené minipivovary v několika zemích světa. Pára je díky svým fyzikálním vlastnostem ideálním médiem pro rychlý a účinný přenos tepla, což je základním předpokladem dodržení technologického postupu výroby piva.

 

Vyvíječe páry firmy Nekl s.r.o. jsou například součástí výbavy minipivovarů BREWORX, což jsou vestavné restaurační minipivovary vyráběné konsorciem České minipivovary.

 

Minipivovary BREWORX se vyrábějí v pěti výrobních řadách :

  • Minipivovary BREWORX Classic – restaurační minipivovary klasické koncepce, vhodné především pro vestavbu do hospůdek a restaurací. Výrobní technologie umožňuje výrobu spodně i svrchně kvašených piv z tradičních surovin.
  • Minipivovary BREWORX Compact – vyznačují se kompaktním řešením varny ve tvaru čtyřlístku, vhodné pro umístění do prostorově omezených interiérů.
  • Minipivovary BREWORX Oppidum – malé průmyslové pivovary optimalizované pro výrobu většího množství piva prlmyslovým způsobem. Šestinádobová varna optimalizuje výrobní proces a umožňuje výrobu několika várek současně.
  • Minipivovary BREWORX Lite-ME – speciální minipivovary se zjednodušenou konstrukcí, umožňující výrobu piva ze sladových extraktů. Výhodou jsou malé nároky na výrobní proces a nižší cena pivovaru.
  • Minipivovary BREWORX Lite-WC – velmi zjednodušené minipivovary pro výrobu piva z mladinových koncentrátů – velmi rychlá a snadná výroba mladiny a následně piva z polotovaru české výroby.

 

 

 

 

 

Jako volitelné vybavení je využívají dále kontejnerové minipivovary MOBBEER, dodávané jako unikátní řešení pivovarské technologie v jediném funkčním bloku.